fbpx

ZIMSKI POHOD NA ČRNI VRH

Povzpnite se na najvišji vrh Pohorja. Črni vrh se vzpenja 1543 metrov visoko in nudi krasen razgled na vse strani neba. Če pohod začnete pri Ribniški koči boste po dobro označeni poti do vrha hodili le slabo uro.

Ko pade sneg, se pohod spremeni v pravo zimsko pravljico, ki se jo vsekakor splača doživeti. Bela odeja pokrije pokrajino, drevesa se oblečejo v bleščeče snežne plašče, in vse skupaj dobi čaroben videz, ki navduši prav vsakogar. Svež zrak, ki ga prinaša zima, in spokojna tišina, ki jo prekine le škripanje snega pod nogami, ustvarjata edinstveno izkušnjo, ki pomirja dušo in osveži duha.

povezava do google maps

Pohodniki lahko uživajo v številnih zimskih aktivnostih, kot so krpljanje, sankanje, ali preprosto sprehajanje po zasneženih poteh, ki ponujajo spektakularne razglede. Romantični prizori sneženih gozdov in ledenih kristalov na vejah dreves so popolna kulisa za ljubitelje fotografije. Prav tako je to priložnost za ustvarjanje nepozabnih spominov z družino in prijatelji, saj skupno raziskovanje zimskih čarov narave prinaša posebne trenutke povezanosti.

DOLŽINA: 4,8 km,
VIŠINSKA RAZLIKA: 70m,
ČAS HOJE: 1h 45min,
ZAHTEVNOST: srednje zahtevna,
PRIMERNOST: odvisna od snežnih razmer.

povezava do google maps

REZERVIRAJTE SI SVOJ TERMIN

sl_SISlovenian